farmakoloji öneri

Çıkması Beklenen Yerler, Deneme Sınavı Tartışmaları, Yabancı Dil Muafiyeti, İstifa-Feragat, Güncel Gelişmeler'in Konuşulduğu Başlıklar

Moderatör: hekim3541

drbloom13
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

farmakoloji öneri

Mesaj gönderen drbloom13 »

farmakoloji için hangi kaynağı önerirsiniz? ihsan hoca slaytını önerir misiniz? yardım edebilirseniz çok sevinirim

mevcuthesap
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen mevcuthesap »

Hocam tıp akademisi farmanın tekrar açısından rahat olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar
drbloom13
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

mevcuthesap yazdı: Çrş Ağu 23, 2023 10:43 am Hocam tıp akademisi farmanın tekrar açısından rahat olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar
hocam çok sağolun. sizce yeteri kadar referans veriyor mu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
iCeleste87
VIP Plus
VIP Plus

Mesaj gönderen iCeleste87 »

drbloom13 yazdı: Çrş Ağu 23, 2023 2:33 pm
mevcuthesap yazdı: Çrş Ağu 23, 2023 10:43 am Hocam tıp akademisi farmanın tekrar açısından rahat olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar
hocam çok sağolun. sizce yeteri kadar referans veriyor mu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tusdata'nın yarısı kadar notla tusdata kadar ref vermiş kesinlikle çok başarılı tavsiye ederim ben de
mevcuthesap
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen mevcuthesap »

drbloom13 yazdı: Çrş Ağu 23, 2023 2:33 pm
Hocam sayfa sayısına göre referans sayısı bence gayet iyi. Soru çözümü ile desteklenirse gayet iyi sonuçlar alınabilir bence.
drbloom13
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

çok teşekkür ederim sağolun.
Kullanıcı avatarı
cemalokka40
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen cemalokka40 »

İhsan hoca'nın slayt kitabını da yavuz şahin'nin farmakoloji kitabını da önerenler var. Bence çok fark etmez hocam. Ben İhsan hocadan dinledim ama yavuz hocanın biyokimyası kadar iyi olmasa da farmakolojisinin de iyi olduğunu duydum genel olarak.
hus65bkl
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen hus65bkl »

Hocam genel olarak tıp akademisi kaynakları sayfanın her yerini kullanarak tasarruf etmişler. Fakat videosunu izlemeden kitaba bakarsanız fransız kalabilme durumu var benim başta böyle olmuştu. Fakat videolarını izledikten sonra tekrar konusunda aşırı avantajlı diyebilirim. Biyokimya ve mikrobiyolojiyi denedim daha farmayı denemedim. Hocanın anlatımından kaynaklı da olabilir tabi. Şu an biyokimya ve mikrobiyoloji kitabını okurken hocanın anlatımı gözümün önüne geliyor hep.

Farmakolojiyi daha denemedim fakat biyokimya ile aynı hoca yani Yavuz hoca anlatıyor. Bence faydalı olabilir. Fakat çok övdükleri için ben İhsan hocanın kaynağını da elde ettim.

Önerim şöyle olabilir. Bir kaynakta karar kılın ve onda çok tekrar atın. Yavuz hoca veya İhsan hoca. Yani 4-5 tekrar attıktan sonra diğer hocanın kitabına göz gezdirin. Çünkü bir kaynakta çok tekrar atınca diğer kaynağa göz gezdirirken daha çok farklı bilgiler dikkatinizi çekecektir. Nedenini şöyle açıklayayım, bir şeyi çok iyi öğrendiğinizde farklı bir kaynak da aynı şeyi farklı bir tarzda bile anlatsa size tanıdık geliyor, hızlı geçebiliyorsunuz ve farklılıklara odaklanıyorsunuz.
drbloom13
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

değerli bilgileriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. tıpakademisinde karar kıldım. dinledikten sonra fikirlerimi de tekrardan yazarım. çok fazla araştıran insan var onlara faydası olur belki.