Mecburi hizmette kitap önerisi

Nasıl başardım ?,Hangi hoca/kaynağı seçmeli ?, Kitap değiştirmeli mi ?, Nasıl çalışmalıyım ? sorularını burada cevaplıyoruz.

Moderatör: hekim3541

Mrcnd
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mecburi hizmette kitap önerisi

Mesaj gönderen Mrcnd »

Merhaba arkadaşlar Yavuz Furuncuoğlu'nun "Mezuniyet Sonrası Mecburi Hizmet Hekim El Kitabı"nın nasıl olduğu konusunda bilgisi olan var mı? Ya da mecburide kullanmak için sizin başka kitap önerileriniz var mı?

Kullanıcı avatarı
gsad1905
VIP
VIP

Mesaj gönderen gsad1905 »

Özel mesaj bölümünüze bakar mısınız ?
Lazerx
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Lazerx »

Bana da atarmısınız hocam?
Kullanıcı avatarı
lockpicker
VIP
VIP

Mesaj gönderen lockpicker »

bahsedilen kitap sitemizde mevcut mudur?
HumbleBee
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen HumbleBee »

Furuncuoğlunun reçeteler kitabı var bende fakat ondan önce arkadaşlardan edindiğim örnek reçeteler sayesinde çok bakma imkanım olmadı.
Ben 2 kitaptan yararlandım özellikle: Hapmton'un Kolaylaştırılmış EKG ve porf.dr.Zeynep Kekeç'in A-Cep acil cep kitabı.
Bu ikisi benim için yeterli gelmişti. (Tintinalli okurum derseniz özet kitabı var asıl tavsiye edilen o ama bana o da uzun geldi)
A-Cep'i alırken yaklaşık yarım saat Tintinalli ve "Mezuniyet sonrası.." ile karşılaştırarak aldım.
mecburide en çok faydalandığım diğer kaynak da vademecumonline üyeliği oldu. bana bir aile hekimi tanıdığım hediye etmişti. 1 yıllık 250TL gibi bir üyeliği var diye hatırlıyorum fakat ücretle dahi olsaydı gerçekten ücretini hakederdi benim için çocuklarda ve gebelerde ilaçları kullanmadan önce mutlaka bakıyordum ve faydasını gördüm. Tabi daha önceden acilinde bulunan ve kullanabileceğin tüm ilaçların listesini ve dozlarını ayrı bir yere yazarsan gerek kalmaz ama yine de tavsiye ederim.
Piyanist
VIP
VIP

Mesaj gönderen Piyanist »

Mrcnd yazdı: Cum Mar 02, 2018 4:20 pm Merhaba arkadaşlar Yavuz Furuncuoğlu'nun "Mezuniyet Sonrası Mecburi Hizmet Hekim El Kitabı"nın nasıl olduğu konusunda bilgisi olan var mı? Ya da mecburide kullanmak için sizin başka kitap önerileriniz var mı?
Evet arkadaslar bu kitap hakkinda neler dusunuyorsiniz yararli oluyor mu???
mercq
VIP
VIP

Mesaj gönderen mercq »

Şu kitabı tavsiye ederim hocam:

Resim
Piyanist
VIP
VIP

Mesaj gönderen Piyanist »

mercq yazdı: Pzt Eyl 24, 2018 9:29 am Şu kitabı tavsiye ederim hocam:

Resim
Tesekkurler hocam oneriniz icin peki bu kitap icerisinde recete ornekleri var mi???
mercq
VIP
VIP

Mesaj gönderen mercq »

[mention]Piyanist[/mention] var hocam konu sonlarında tedavi kısımlarında ticari isimleri ve dozları.

reçeteler için hazırlanmış şöyle pratik bir şey de vardı: https://mega.nz/#!PogilRbS!xrpogRSDhCbc ... 2kY6ppmNuw
Kullanıcı avatarı
maxian
VIP
VIP

Mesaj gönderen maxian »

yeni başlayan arkadaşlar için ilyas hocanın sitesindeki reçete örnekleri de yardımcı olacaktır. Sayfanın sol kısmındaki hastalık başlıklarından ilgili reçetelere ulaşılabilir. https://www.ilyasyolbas.com/