FARMAKOLOJİ YAVUZ ŞAHİN NASIL?

Nasıl başardım ?,Hangi hoca/kaynağı seçmeli ?, Kitap değiştirmeli mi ?, Nasıl çalışmalıyım ? sorularını burada cevaplıyoruz.

Moderatör: hekim3541

Acemitipci54
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

FARMAKOLOJİ YAVUZ ŞAHİN NASIL?

Mesaj gönderen Acemitipci54 »

Merhaba intörnüm geçen sene 5. Sınıfta data farmayı doldurmuştum ama maalesef candan hocanın anlatımını pek benimseyemedim üstüne kitap 600 sayfa tekrarı çok zor oluyor net olarakta 0 ım yani. Birde atıyorum bu sene valbenazin çıkmıştı tardif diskenezi tdvsinde datada yazıyor ama bizim hoca üstüne bile durmamış böyle sıkıntılarda var.

Yavuz hocanın 170 sayfa civarı var hedefim 68-69 bu kaynak klinikteki Farma sorularını ve temeldeki 18 sorudan 12-13 civarını yaptırır mı fulleme niyetim yok hızlı tekrar yapabileceğim bir Farma kaynağım olsa yeter aslında. Farmasını alırsam biyokimyasınıda alacağım yavuz şahinin data şamp notu açıkçası biyokimya ve Farma açısından tekrar için çok kötü olduğunu düşünüyorum. Üstüne biyokimya 2 tekrar atmama rağmen netlerim atmıyor hiç

hus65bkl
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen hus65bkl »

Acemitipci54 yazdı: Pzr Eyl 17, 2023 6:29 pm Merhaba intörnüm geçen sene 5. Sınıfta data farmayı doldurmuştum ama maalesef candan hocanın anlatımını pek benimseyemedim üstüne kitap 600 sayfa tekrarı çok zor oluyor net olarakta 0 ım yani. Birde atıyorum bu sene valbenazin çıkmıştı tardif diskenezi tdvsinde datada yazıyor ama bizim hoca üstüne bile durmamış böyle sıkıntılarda var.

Yavuz hocanın 170 sayfa civarı var hedefim 68-69 bu kaynak klinikteki Farma sorularını ve temeldeki 18 sorudan 12-13 civarını yaptırır mı fulleme niyetim yok hızlı tekrar yapabileceğim bir Farma kaynağım olsa yeter aslında. Farmasını alırsam biyokimyasınıda alacağım yavuz şahinin data şamp notu açıkçası biyokimya ve Farma açısından tekrar için çok kötü olduğunu düşünüyorum. Üstüne biyokimya 2 tekrar atmama rağmen netlerim atmıyor hiç
Hocanın anlatımı gayet iyi ama emin olmak için 2020 offlineını paylaşmışlardı konu linkini paylaşayım isterseniz 1-2 videoya bakın öyle karar verin. Yavuz Şahin farma 2020
Linkte sadece 7-8. bölümler yok. Zaten videoları hocanın anlatımı nasıl olduğuna bakın diye paylaştım. Onun dışında kitabı çok rahat tekrar edilebilir, tabi videoları izleyince kitaba alışmak daha kolay oluyor. İyi tekrar yaparsanız hedeflediğiniz neti yapacağınızı düşünüyorum.

Bu arada farmayı alırsam biyokimyayı da alacam demişsiniz fakat hocanın biyokimya videolarını ve kitabını almıştım ve hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi. Biyokimyayı kesin alın derim.
mevcuthesap
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen mevcuthesap »

Hocam farmakolojide hocanın anlatımı önemli tabiki ancak kim anlatırsa anlatsın çok fazla tekrar yapılmadığı sürece çok iyi bir sonuç alınamayacağını düşünüyorum. Kitabın tekrar edilebilme özelliğinin de bu nedenle en önemli olduğu derslerden biri farmakoloji bence. Kitap çok rahat tekrar edilebiliyor bence en büyük artısı bu. Yavuz şahin farma anlatmaya birkaç yıl önce başladı sanırım. Yeni kayıtlarda eskiye göre daha iyi olabilir bu nedenle. Biyokimyada ise yavuz hocayı tek geçerim.
Kullanıcı avatarı
gsad1905
VIP
VIP

Mesaj gönderen gsad1905 »

Ben de Yavuz hoca, Cenk hoca ve pharmarttus arasında kaldım. Aslında Yavuz hoca biyokimya konusunda çok iyi ama Farma konusunda daha yeni olduğu için emin olamıyorum.
Acemitipci54
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Acemitipci54 »

gsad1905 yazdı: Pzt Eyl 18, 2023 1:19 pm Ben de Yavuz hoca, Cenk hoca ve pharmarttus arasında kaldım. Aslında Yavuz hoca biyokimya konusunda çok iyi ama Farma konusunda daha yeni olduğu için emin olamıyorum.
Sayın hocalarım cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim.

Tusemdeki arkadaşımla konuştum ihsan-Altan-saygın üçlüsüyle coşturmuş netlerini. Ben hoca kitap vs bu kadar önemli olacağını tahmin edememiştim. Data temel kitapları özellikle beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim fizyo şamp notu hariç.

Farmada ihsan hocanın ders notlarında güzel görünüyor arkadaşımdan baktığım kadarıyla tekrarı kolay gibi ama ayrı olarak satın alamıyorsun dedi doğru mudur ? İhsan ve yavuz arasından hangisini tercih ederdiniz?

“Destek NLP” sayfasına dön