hocam ben ses kaydını dinledim birkaç yer dışında burası gelir tarzı şeyler yapmıyor .( ama mesela son tus ftr derin ısıtıcılar sorusuna burayı soracaklar demiş 2021 kayıtlarında ve soruldu) Bazı bölümleri siz okursunuz diye anlatmıyor hiç.Bazı bölümlerde de burayı size bırakıp ben burayı anlatacağım diyor örn son tusta anesteziden 2 ilaç sorusu var hoca ilaçları hiç anlatmadan en son bi üstten okursunuz diyor.Şahsen direkt kitabı okursanız da pek bir kaybınız olmayacağını düşünüyorum.Yine son tus ortopedi stres kırığı sorusu da kitapta yazıyor ama hoca okumadı bile o da aklıma gelmişken yazayım dedim

antitusif2020.com: Antitusif
Lütfen giriş yapınız...
→Tüm aktif başlıklar - görüntülemek için tıklayın (sadece üyeler görebilir)
→Alışveriş bölümü için kısayol
→*İstek* bölümü için kısayol
→TUS Arkadaşlığı (wp, telegram, kronometre vb) bölümü için kısayol
→Hekim Sendikaları bölümü için kısayol
→HIZLI VİP BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
→HIZLI VİP PLUS BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
Siteye girişte şifre hatası alan kullanıcıların maillerini (spam dahil) kontrol etmeleri gerekmektedir...
→Alışveriş bölümü için kısayol
→*İstek* bölümü için kısayol
→TUS Arkadaşlığı (wp, telegram, kronometre vb) bölümü için kısayol
→Hekim Sendikaları bölümü için kısayol
→HIZLI VİP BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
→HIZLI VİP PLUS BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
Siteye girişte şifre hatası alan kullanıcıların maillerini (spam dahil) kontrol etmeleri gerekmektedir...
Küçük Stajlar
Moderatör: hekim3541
-
- Kayıtlı Üye
Küçük Stajlar
-
- VIP
arkadaşlar 1001 soru çözün min sayfa ile max verim olur..
konu kitabı biraz karışık kısaltmalar var bazılarını anlayamayabilirsin ufak baskı hataları da var. offline dinleyen o kısaltmaları falan anlamak için dinlemiş olur
konu kitabı biraz karışık kısaltmalar var bazılarını anlayamayabilirsin ufak baskı hataları da var. offline dinleyen o kısaltmaları falan anlamak için dinlemiş olur
- dr.portoşarabı
- VIP
Valla irşadi hoca değilim hocam ya
Yeterince kaybederseniz, kazanmak daha kıymetli olur ve şunu unutmayın ki dostlarım:
"Mağlubiyetler, zaferlere gebedir"

- dr.portoşarabı
- VIP
Hocam ben soru kitabını çözmedim. Ancak konu anlatımı uzun değil 1 günde bitirirsiniz doldurmayı. Yani yine karar sizindrshr yazdı: ↑Prş Mar 09, 2023 11:12 pmhocam selamlar, ben de küçük stajlar adına irşadi hocanın hem konu anlatımları hem de soru kitabı mevcut ama çok fazla vakit ayıramıyorum k.stajlar adına,ne yapacağım konusunda çok kararsızım elimde irşadi hocanın 1001 soru kitabı mevcut aynı zamanda data mavi vaka kitabı da mevcut ama daha önce hocalardan konu dinlemedim k.stajlar adına , irşadi hocanın konu anlatımını mı dinlesem yoksa soru kitaplarına mı geçsem diye ikilemdeyim açıkcası, öneriniz ne olur hocam sizin ?dr.portoşarabı yazdı: ↑Prş Mar 09, 2023 6:51 pmİrşadi Hocadan doldurmuştum kitabımı geçen seneki TUSEV platformundaki videolardan. Hoca bol bol kodlama yapıyor, hatırlatma teknikleri kullanıyor. Ayrıca konu kitabını hızlı davranırsanız 1 günde bile tekrar edebilirsiniz. Akıcı ve kompakt bir konu kitabı var. Ders anlatımını dersanedeki hocalar gibi esprili, duygulu beklemeyin. Hocanın amacı 12 saatte hızlıca, öğrencinin vaktini çalmadan dersi anlatabilmek. Konu kitabında birkaç hata var ama bunlar imla hatası, bilgi hatası değil. Verdiği referansları da gayet başarılı. Ben geçen tusta kitabı 1 kere doldurdum ve 2 tekrar attım. 25 soruda 17 net yaptım. Ancak 3-4 tekrarla 20netlere ulaşılabilir, soru falan da hiç çözmedim çözmeyi de düşünmüyorum. Konu kitabımı çok sevdiğim için ve başarılı bulduğum için ona tekrar atmak daha cazip geliyor. Ben tavsiye ederim hocam.
Yeterince kaybederseniz, kazanmak daha kıymetli olur ve şunu unutmayın ki dostlarım:

- dicmus
- VIP
Hocam hiç tavsiye etmiyorum irşadi hocayı kısaltmalar ile dolu kitap bir şey anlaşılmıyor
- maxian
- VIP
Tusdata k.stajlar kamp notunu sipariş vermiştim, elime ulaştı arkadaşlar.Bu sınav kaç referans verecek, değerlendirip konularda belirteceğim.İrşadi hocanın kitabına güzel bir alternatif olur umarım.
- dr.portoşarabı
- VIP
Hocam kitapta max 50 tane kelime kısaltma olarak kullanılıyordur. Zaten 30 tanesi nöroloji chapterında. Nörolojideki kısaltmaların da tamamı sayfanın altında dipnot olarak yazıyor, bi bakmanızı tavsiye ederim gözünüzden kaçmış olabilir. Nöroloji dışındaki 20 tanesini de video derslerinde söylüyor irşadi hoca. Hani dersini dinlemeseniz bile KT'nin kemoterapi olduğunu, Ab'nin antibiyotik olduğunu az çok anlarsınız diye düşünüyorum

- dr.portoşarabı
- VIP
Hani kısaltmalara bir örnek vereyim tabi rahatsız olacaklar almasın kitabı
60y
> BPH, RCC yazıyor mesela üroda bi yerde, ama hani her sayfa 1-2 tane falan var böyle. Hocam BPH ve RCC'yi de bi zahmet tahmin edebilelim hani. Bana hızlı tekrar açısından kolaylık bile oluyor. Ama bazı yerlerde özellikle can sıkıcı olabilir kısaltmalar bazıları için. Onu düşünerek almak lazım. Tıp Akademisinin Küçük Stajlar konu kitabı da fena durmuyor, ona da bi göz atılabilir bence. Klasik yavuz şahin dizgisine alışık olanlar için ideal olabilir.
60y

-