Küçük Stajlar

Nasıl başardım ?,Hangi hoca/kaynağı seçmeli ?, Kitap değiştirmeli mi ?, Nasıl çalışmalıyım ? sorularını burada cevaplıyoruz.

Moderatör: hekim3541

mrodea55
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Küçük Stajlar

Mesaj gönderen mrodea55 » Çrş Ara 07, 2022 12:06 pm

İrşadi demirci kitap ve video almayı düşünüyorum ama video zaten 12 saat ve bi yorumda dümdüz okuyo diye görmüştüm. artık son bu ders kaldı doldurma angaryasında. sadece kitabı alıp okumak mantıklı mı sizce bu ders ve kitap için. 12 saatlik video kitabı daha anlaşılır çalışır hale getiriyor mu?

Flamflamingo
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Flamflamingo » Sal Oca 10, 2023 1:15 pm

mrodea55 yazdı:
Çrş Ara 07, 2022 12:06 pm
İrşadi demirci kitap ve video almayı düşünüyorum ama video zaten 12 saat ve bi yorumda dümdüz okuyo diye görmüştüm. artık son bu ders kaldı doldurma angaryasında. sadece kitabı alıp okumak mantıklı mı sizce bu ders ve kitap için. 12 saatlik video kitabı daha anlaşılır çalışır hale getiriyor mu?
hocam naptınız videosunu satın aldınız mı? ben de kitabını alıcam video alsam mı kararsızım

Kullanıcı avatarı
sams3pi0l
VIP
VIP

Mesaj gönderen sams3pi0l » Prş Oca 26, 2023 10:22 am

mrodea55 yazdı:
Çrş Ara 07, 2022 12:06 pm
Hocam İrşadi hocadan dinlediyseniz nasıl buldunuz acaba?

heyjude
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen heyjude » Prş Mar 09, 2023 6:11 pm

İrşadi Demirci'yi kesinlikle tavsiye etmiyorum . Kitabı hatalarla dolu , videolarında ise sıfır duygu var ve dümdüz okuyor . Bana zaman kaybı olarak geldi.

Kullanıcı avatarı
dr.portoşarabı
VIP
VIP

Mesaj gönderen dr.portoşarabı » Prş Mar 09, 2023 6:51 pm

İrşadi Hocadan doldurmuştum kitabımı geçen seneki TUSEV platformundaki videolardan. Hoca bol bol kodlama yapıyor, hatırlatma teknikleri kullanıyor. Ayrıca konu kitabını hızlı davranırsanız 1 günde bile tekrar edebilirsiniz. Akıcı ve kompakt bir konu kitabı var. Ders anlatımını dersanedeki hocalar gibi esprili, duygulu beklemeyin. Hocanın amacı 12 saatte hızlıca, öğrencinin vaktini çalmadan dersi anlatabilmek. Konu kitabında birkaç hata var ama bunlar imla hatası, bilgi hatası değil. Verdiği referansları da gayet başarılı. Ben geçen tusta kitabı 1 kere doldurdum ve 2 tekrar attım. 25 soruda 17 net yaptım. Ancak 3-4 tekrarla 20netlere ulaşılabilir, soru falan da hiç çözmedim çözmeyi de düşünmüyorum. Konu kitabımı çok sevdiğim için ve başarılı bulduğum için ona tekrar atmak daha cazip geliyor. Ben tavsiye ederim hocam.
Yeterince kaybederseniz, kazanmak daha kıymetli olur ve şunu unutmayın ki dostlarım:
"Mağlubiyetler, zaferlere gebedir" Resim

Kullanıcı avatarı
drshr
VIP
VIP

Mesaj gönderen drshr » Prş Mar 09, 2023 11:12 pm

dr.portoşarabı yazdı:
Prş Mar 09, 2023 6:51 pm
İrşadi Hocadan doldurmuştum kitabımı geçen seneki TUSEV platformundaki videolardan. Hoca bol bol kodlama yapıyor, hatırlatma teknikleri kullanıyor. Ayrıca konu kitabını hızlı davranırsanız 1 günde bile tekrar edebilirsiniz. Akıcı ve kompakt bir konu kitabı var. Ders anlatımını dersanedeki hocalar gibi esprili, duygulu beklemeyin. Hocanın amacı 12 saatte hızlıca, öğrencinin vaktini çalmadan dersi anlatabilmek. Konu kitabında birkaç hata var ama bunlar imla hatası, bilgi hatası değil. Verdiği referansları da gayet başarılı. Ben geçen tusta kitabı 1 kere doldurdum ve 2 tekrar attım. 25 soruda 17 net yaptım. Ancak 3-4 tekrarla 20netlere ulaşılabilir, soru falan da hiç çözmedim çözmeyi de düşünmüyorum. Konu kitabımı çok sevdiğim için ve başarılı bulduğum için ona tekrar atmak daha cazip geliyor. Ben tavsiye ederim hocam.
hocam selamlar, ben de küçük stajlar adına irşadi hocanın hem konu anlatımları hem de soru kitabı mevcut ama çok fazla vakit ayıramıyorum k.stajlar adına,ne yapacağım konusunda çok kararsızım elimde irşadi hocanın 1001 soru kitabı mevcut aynı zamanda data mavi vaka kitabı da mevcut ama daha önce hocalardan konu dinlemedim k.stajlar adına , irşadi hocanın konu anlatımını mı dinlesem yoksa soru kitaplarına mı geçsem diye ikilemdeyim açıkcası, öneriniz ne olur hocam sizin ?

calloush
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen calloush » Cum Mar 10, 2023 3:18 pm

İrşadi hocanın videoları veya kitabı mevcut olan gönderebilir mi rica etsem ?

kosarzade
VIP
VIP

Mesaj gönderen kosarzade » Cum Mar 10, 2023 6:29 pm

Şu uzun yorumu irşadi hoca mı yaptı :d

Kullanıcı avatarı
drshr
VIP
VIP

Mesaj gönderen drshr » Cum Mar 10, 2023 7:40 pm

kosarzade yazdı:
Cum Mar 10, 2023 6:29 pm
Şu uzun yorumu irşadi hoca mı yaptı :d
konu anlatımı tavsiye etmiyor musunuz hocam siz ? Eğer öyleyse bilelim de ona göre başlamayacağım konu dinlemeye direk soru kitabını yada data mavi kitabı çözeceğim önerinize göre

kosarzade
VIP
VIP

Mesaj gönderen kosarzade » Cmt Mar 11, 2023 8:50 pm

Hocam abartılı bi yorum geldi onun için söyledim bi bilgim yok kitap hakkında