antitusif2020.com: Antitusif
Lütfen giriş yapınız...
→Tüm aktif başlıklar - görüntülemek için tıklayın (sadece üyeler görebilir)
→Alışveriş bölümü için kısayol
→*İstek* bölümü için kısayol
→TUS Arkadaşlığı (wp, telegram, kronometre vb) bölümü için kısayol
→Hekim Sendikaları bölümü için kısayol
→HIZLI VİP BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
→HIZLI VİP PLUS BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
Siteye girişte şifre hatası alan kullanıcıların maillerini (spam dahil) kontrol etmeleri gerekmektedir...
→Alışveriş bölümü için kısayol
→*İstek* bölümü için kısayol
→TUS Arkadaşlığı (wp, telegram, kronometre vb) bölümü için kısayol
→Hekim Sendikaları bölümü için kısayol
→HIZLI VİP BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
→HIZLI VİP PLUS BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
Siteye girişte şifre hatası alan kullanıcıların maillerini (spam dahil) kontrol etmeleri gerekmektedir...
Küçük Stajlar
Moderatör: hekim3541
-
- Kayıtlı Üye
Küçük Stajlar
İrşadi demirci kitap ve video almayı düşünüyorum ama video zaten 12 saat ve bi yorumda dümdüz okuyo diye görmüştüm. artık son bu ders kaldı doldurma angaryasında. sadece kitabı alıp okumak mantıklı mı sizce bu ders ve kitap için. 12 saatlik video kitabı daha anlaşılır çalışır hale getiriyor mu?
-
- Kayıtlı Üye
hocam naptınız videosunu satın aldınız mı? ben de kitabını alıcam video alsam mı kararsızımmrodea55 yazdı: ↑Çrş Ara 07, 2022 12:06 pmİrşadi demirci kitap ve video almayı düşünüyorum ama video zaten 12 saat ve bi yorumda dümdüz okuyo diye görmüştüm. artık son bu ders kaldı doldurma angaryasında. sadece kitabı alıp okumak mantıklı mı sizce bu ders ve kitap için. 12 saatlik video kitabı daha anlaşılır çalışır hale getiriyor mu?
- sams3pi0l
- VIP
Hocam İrşadi hocadan dinlediyseniz nasıl buldunuz acaba?mrodea55 yazdı: ↑Çrş Ara 07, 2022 12:06 pmİrşadi demirci kitap ve video almayı düşünüyorum ama video zaten 12 saat ve bi yorumda dümdüz okuyo diye görmüştüm. artık son bu ders kaldı doldurma angaryasında. sadece kitabı alıp okumak mantıklı mı sizce bu ders ve kitap için. 12 saatlik video kitabı daha anlaşılır çalışır hale getiriyor mu?
-
- Kayıtlı Üye
İrşadi Demirci'yi kesinlikle tavsiye etmiyorum . Kitabı hatalarla dolu , videolarında ise sıfır duygu var ve dümdüz okuyor . Bana zaman kaybı olarak geldi.
- dr.portoşarabı
- VIP
İrşadi Hocadan doldurmuştum kitabımı geçen seneki TUSEV platformundaki videolardan. Hoca bol bol kodlama yapıyor, hatırlatma teknikleri kullanıyor. Ayrıca konu kitabını hızlı davranırsanız 1 günde bile tekrar edebilirsiniz. Akıcı ve kompakt bir konu kitabı var. Ders anlatımını dersanedeki hocalar gibi esprili, duygulu beklemeyin. Hocanın amacı 12 saatte hızlıca, öğrencinin vaktini çalmadan dersi anlatabilmek. Konu kitabında birkaç hata var ama bunlar imla hatası, bilgi hatası değil. Verdiği referansları da gayet başarılı. Ben geçen tusta kitabı 1 kere doldurdum ve 2 tekrar attım. 25 soruda 17 net yaptım. Ancak 3-4 tekrarla 20netlere ulaşılabilir, soru falan da hiç çözmedim çözmeyi de düşünmüyorum. Konu kitabımı çok sevdiğim için ve başarılı bulduğum için ona tekrar atmak daha cazip geliyor. Ben tavsiye ederim hocam.
Yeterince kaybederseniz, kazanmak daha kıymetli olur ve şunu unutmayın ki dostlarım:
"Mağlubiyetler, zaferlere gebedir"
"Mağlubiyetler, zaferlere gebedir"

- drshr
- VIP
hocam selamlar, ben de küçük stajlar adına irşadi hocanın hem konu anlatımları hem de soru kitabı mevcut ama çok fazla vakit ayıramıyorum k.stajlar adına,ne yapacağım konusunda çok kararsızım elimde irşadi hocanın 1001 soru kitabı mevcut aynı zamanda data mavi vaka kitabı da mevcut ama daha önce hocalardan konu dinlemedim k.stajlar adına , irşadi hocanın konu anlatımını mı dinlesem yoksa soru kitaplarına mı geçsem diye ikilemdeyim açıkcası, öneriniz ne olur hocam sizin ?dr.portoşarabı yazdı: ↑Prş Mar 09, 2023 6:51 pmİrşadi Hocadan doldurmuştum kitabımı geçen seneki TUSEV platformundaki videolardan. Hoca bol bol kodlama yapıyor, hatırlatma teknikleri kullanıyor. Ayrıca konu kitabını hızlı davranırsanız 1 günde bile tekrar edebilirsiniz. Akıcı ve kompakt bir konu kitabı var. Ders anlatımını dersanedeki hocalar gibi esprili, duygulu beklemeyin. Hocanın amacı 12 saatte hızlıca, öğrencinin vaktini çalmadan dersi anlatabilmek. Konu kitabında birkaç hata var ama bunlar imla hatası, bilgi hatası değil. Verdiği referansları da gayet başarılı. Ben geçen tusta kitabı 1 kere doldurdum ve 2 tekrar attım. 25 soruda 17 net yaptım. Ancak 3-4 tekrarla 20netlere ulaşılabilir, soru falan da hiç çözmedim çözmeyi de düşünmüyorum. Konu kitabımı çok sevdiğim için ve başarılı bulduğum için ona tekrar atmak daha cazip geliyor. Ben tavsiye ederim hocam.
-
- Kayıtlı Üye
İrşadi hocanın videoları veya kitabı mevcut olan gönderebilir mi rica etsem ?
-
- VIP
Şu uzun yorumu irşadi hoca mı yaptı :d
- drshr
- VIP
-
- VIP
Hocam abartılı bi yorum geldi onun için söyledim bi bilgim yok kitap hakkında
-