Tusmedline hakkında

Nasıl başardım ?,Hangi hoca/kaynağı seçmeli ?, Kitap değiştirmeli mi ?, Nasıl çalışmalıyım ? sorularını burada cevaplıyoruz.

Moderatör: hekim3541

Outlander
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Tusmedline hakkında

Mesaj gönderen Outlander » Prş Mar 17, 2022 12:46 pm

Merhabalar tusmedline tüm dersler burs çekilişi kazandım ancak hiçbir bilgim yok platform hakkında kullanan memnun olan ya da kullanmak isteyen var mıdır

hakan_09
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen hakan_09 » Prş Mar 17, 2022 6:42 pm

Merhaba hocam Tusmedline biraz araştırdım biraz bilgi sahibiyim bildiklerimi size aktarayım ama gene siz kendi araştırmanızı yapın hocam. Yeni bir kuruluş, derslerini yıllık ve izleme sınırı olmadan sunuyorlar.İleride belki 6 veya 3 aylık paketlerini sunarlar ama şimdilik böyle bir durum yok.
Dersini satın aldığınızda size özel notu pdf olarak gonderiyorlar. Hoca kadroşu şu şekilde
Anatomi-Mehmet Ali Güner(malianatomi) eskiden datadaydı
Bk-Ercan Öztürk(eskiden datadaydı)
Fizyo-Yalçın Günal
Farma-Cenk Yılmaz(eskiden datadaydı)
Pato-Ebru Taştekin
Mikro-Tuğba Dal
Dahiliye-Veysel Ozan Tanık(eski tus 7.si)
Pediatri-Uğurcan Leblebici(eskiden datadaydı)
G.C-Çağrı Büyükkasap(eskiden datadydı)
K.Staj-Onur Aydın
K.Doğum- Tufan Arslanca
Anatomisi, farması, biyokimyası, dahiliyesi,g.cerrahisi ve k.stajları ve k.doğumu özellikle güçlü oldukları yanları (diğer hocaların hakkını yemeyeyim sadece bu hocaların ismini daha önceden duymustum) Sitelerinde ucretsiz derslerinden anatomi, farma, g.cerrahiyi dinlemistim. Sistemin arayüzü guzel, hızlandırma seçeneğinde ses bozulmadan gayet guzel geliyor.Gelecek vaad eden yeni bir platform. Hocam siz gene kendi araştırmanızı yapın araştırın sorun. İyi gunler dilerim.

Outlander
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen Outlander » Prş Mar 17, 2022 8:48 pm

hakan_09 yazdı:
Prş Mar 17, 2022 6:42 pm
Merhaba hocam Tusmedline biraz araştırdım biraz bilgi sahibiyim bildiklerimi size aktarayım ama gene siz kendi araştırmanızı yapın hocam. Yeni bir kuruluş, derslerini yıllık ve izleme sınırı olmadan sunuyorlar.İleride belki 6 veya 3 aylık paketlerini sunarlar ama şimdilik böyle bir durum yok.
Dersini satın aldığınızda size özel notu pdf olarak gonderiyorlar. Hoca kadroşu şu şekilde
Anatomi-Mehmet Ali Güner(malianatomi) eskiden datadaydı
Bk-Ercan Öztürk(eskiden datadaydı)
Fizyo-Yalçın Günal
Farma-Cenk Yılmaz(eskiden datadaydı)
Pato-Ebru Taştekin
Mikro-Tuğba Dal
Dahiliye-Veysel Ozan Tanık(eski tus 7.si)
Pediatri-Uğurcan Leblebici(eskiden datadaydı)
G.C-Çağrı Büyükkasap(eskiden datadydı)
K.Staj-Onur Aydın
K.Doğum- Tufan Arslanca
Anatomisi, farması, biyokimyası, dahiliyesi,g.cerrahisi ve k.stajları ve k.doğumu özellikle güçlü oldukları yanları (diğer hocaların hakkını yemeyeyim sadece bu hocaların ismini daha önceden duymustum) Sitelerinde ucretsiz derslerinden anatomi, farma, g.cerrahiyi dinlemistim. Sistemin arayüzü guzel, hızlandırma seçeneğinde ses bozulmadan gayet guzel geliyor.Gelecek vaad eden yeni bir platform. Hocam siz gene kendi araştırmanızı yapın araştırın sorun. İyi gunler dilerim.

Çok teşekkürler hocam bilgilendirici oldu elinize sağlık.

beginner
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye

Mesaj gönderen beginner » Cum Nis 15, 2022 4:51 am

Tusmedline pediatri konu anlatımı alıp dinleyen var mı, tavsiye ediyor musunuz? Hirfanoğlu anlatmıyor mu? tusworld de mi anlatıyor?

windblade
VIP
VIP

Mesaj gönderen windblade » Pzt May 09, 2022 10:53 am

hirfanoğlu yok, başka birisi anlatıyor ama hirfanoğlu notların hazırlanmasında öncü bildiğim kadarıyla. notların pdf olması bence sıkıntılı, bastırması ayrı dert. bir arkadaşım temsilci olarak içlerine girdi bunların, notlarını uzun süre yollamadılar. satın alma yapınca ne kadar çabuk gelir bilemiyorum.