farmakoloji öneri
Moderatör: hekim3541
-
- Kayıtlı Üye
farmakoloji öneri
farmakoloji için hangi kaynağı önerirsiniz? ihsan hoca slaytını önerir misiniz? yardım edebilirseniz çok sevinirim
-
- Kayıtlı Üye
Hocam tıp akademisi farmanın tekrar açısından rahat olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar
-
- Kayıtlı Üye
hocam çok sağolun. sizce yeteri kadar referans veriyor mu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?mevcuthesap yazdı: ↑Çrş Ağu 23, 2023 10:43 am Hocam tıp akademisi farmanın tekrar açısından rahat olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar
- iCeleste87
- VIP Plus
Tusdata'nın yarısı kadar notla tusdata kadar ref vermiş kesinlikle çok başarılı tavsiye ederim ben dedrbloom13 yazdı: ↑Çrş Ağu 23, 2023 2:33 pmhocam çok sağolun. sizce yeteri kadar referans veriyor mu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?mevcuthesap yazdı: ↑Çrş Ağu 23, 2023 10:43 am Hocam tıp akademisi farmanın tekrar açısından rahat olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar
-
- Kayıtlı Üye
Hocam sayfa sayısına göre referans sayısı bence gayet iyi. Soru çözümü ile desteklenirse gayet iyi sonuçlar alınabilir bence.drbloom13 yazdı: ↑Çrş Ağu 23, 2023 2:33 pmhocam çok sağolun. sizce yeteri kadar referans veriyor mu bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?mevcuthesap yazdı: ↑Çrş Ağu 23, 2023 10:43 am Hocam tıp akademisi farmanın tekrar açısından rahat olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar
-
- Kayıtlı Üye
çok teşekkür ederim sağolun.
- cemalokka40
- Kayıtlı Üye
İhsan hoca'nın slayt kitabını da yavuz şahin'nin farmakoloji kitabını da önerenler var. Bence çok fark etmez hocam. Ben İhsan hocadan dinledim ama yavuz hocanın biyokimyası kadar iyi olmasa da farmakolojisinin de iyi olduğunu duydum genel olarak.
-
- Kayıtlı Üye
Hocam genel olarak tıp akademisi kaynakları sayfanın her yerini kullanarak tasarruf etmişler. Fakat videosunu izlemeden kitaba bakarsanız fransız kalabilme durumu var benim başta böyle olmuştu. Fakat videolarını izledikten sonra tekrar konusunda aşırı avantajlı diyebilirim. Biyokimya ve mikrobiyolojiyi denedim daha farmayı denemedim. Hocanın anlatımından kaynaklı da olabilir tabi. Şu an biyokimya ve mikrobiyoloji kitabını okurken hocanın anlatımı gözümün önüne geliyor hep.
Farmakolojiyi daha denemedim fakat biyokimya ile aynı hoca yani Yavuz hoca anlatıyor. Bence faydalı olabilir. Fakat çok övdükleri için ben İhsan hocanın kaynağını da elde ettim.
Önerim şöyle olabilir. Bir kaynakta karar kılın ve onda çok tekrar atın. Yavuz hoca veya İhsan hoca. Yani 4-5 tekrar attıktan sonra diğer hocanın kitabına göz gezdirin. Çünkü bir kaynakta çok tekrar atınca diğer kaynağa göz gezdirirken daha çok farklı bilgiler dikkatinizi çekecektir. Nedenini şöyle açıklayayım, bir şeyi çok iyi öğrendiğinizde farklı bir kaynak da aynı şeyi farklı bir tarzda bile anlatsa size tanıdık geliyor, hızlı geçebiliyorsunuz ve farklılıklara odaklanıyorsunuz.
Farmakolojiyi daha denemedim fakat biyokimya ile aynı hoca yani Yavuz hoca anlatıyor. Bence faydalı olabilir. Fakat çok övdükleri için ben İhsan hocanın kaynağını da elde ettim.
Önerim şöyle olabilir. Bir kaynakta karar kılın ve onda çok tekrar atın. Yavuz hoca veya İhsan hoca. Yani 4-5 tekrar attıktan sonra diğer hocanın kitabına göz gezdirin. Çünkü bir kaynakta çok tekrar atınca diğer kaynağa göz gezdirirken daha çok farklı bilgiler dikkatinizi çekecektir. Nedenini şöyle açıklayayım, bir şeyi çok iyi öğrendiğinizde farklı bir kaynak da aynı şeyi farklı bir tarzda bile anlatsa size tanıdık geliyor, hızlı geçebiliyorsunuz ve farklılıklara odaklanıyorsunuz.
-
- Kayıtlı Üye
değerli bilgileriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. tıpakademisinde karar kıldım. dinledikten sonra fikirlerimi de tekrardan yazarım. çok fazla araştıran insan var onlara faydası olur belki.
-