antitusif2020.com: Antitusif
Lütfen giriş yapınız...
→Tüm aktif başlıklar - görüntülemek için tıklayın (sadece üyeler görebilir)
→Alışveriş bölümü için kısayol
→*İstek* bölümü için kısayol
→TUS Arkadaşlığı (wp, telegram, kronometre vb) bölümü için kısayol
→Hekim Sendikaları bölümü için kısayol
→HIZLI VİP BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
→HIZLI VİP PLUS BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
Siteye girişte şifre hatası alan kullanıcıların maillerini (spam dahil) kontrol etmeleri gerekmektedir...
→Alışveriş bölümü için kısayol
→*İstek* bölümü için kısayol
→TUS Arkadaşlığı (wp, telegram, kronometre vb) bölümü için kısayol
→Hekim Sendikaları bölümü için kısayol
→HIZLI VİP BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
→HIZLI VİP PLUS BAŞLIĞI İÇİN TIKLAYIN
Siteye girişte şifre hatası alan kullanıcıların maillerini (spam dahil) kontrol etmeleri gerekmektedir...
Tusdata klinisyen/vaka/prospektus önerisi
Moderatör: hekim3541
Forum kuralları
1- Başlığın başında "İstek" yazılması zorunludur. DUS için istek yapılacağı zaman "İstek DUS" yazılmalıdır.
2- Kitap talebinde bulunmak, bu talebe cevap verip link-pdf paylaşmak ve VIP içerik istemek yasaktır.
3- Konuyu açan kişi talep edilen kaynağın linki cevaplara geldiğinde, konunun taşınması ve istek yazısının silinmesi için bildirim yapmakla mükelleftir.
Cevap yazıldığından haberdar olabilmek için TIKLAYIN 9.maddeye bakın.
4- Başka forumlara istek konusu açmak yasaktır.
5- Tüm üyelerin kuralları okuduğu kabul edilir, kurallara uymayanlara yaptığı eyleme göre uyarıdan yasaklanmaya varan cezalar verilebilir.
ÖNEMLİ: Yardım danışma amaçlı sorularınızı DESTEK NLP forumuna açınız.
Çeşitli forumların içerisinde yer alan ***İSTEK*** forumlarının tümü kaldırılmış olup sadece tek forum olarak kullanıma açılmıştır. 6 aydan uzun süre cevap yazılmayan başlıklar otomatik silinecektir.
1- Başlığın başında "İstek" yazılması zorunludur. DUS için istek yapılacağı zaman "İstek DUS" yazılmalıdır.
2- Kitap talebinde bulunmak, bu talebe cevap verip link-pdf paylaşmak ve VIP içerik istemek yasaktır.
3- Konuyu açan kişi talep edilen kaynağın linki cevaplara geldiğinde, konunun taşınması ve istek yazısının silinmesi için bildirim yapmakla mükelleftir.
Cevap yazıldığından haberdar olabilmek için TIKLAYIN 9.maddeye bakın.
4- Başka forumlara istek konusu açmak yasaktır.
5- Tüm üyelerin kuralları okuduğu kabul edilir, kurallara uymayanlara yaptığı eyleme göre uyarıdan yasaklanmaya varan cezalar verilebilir.
ÖNEMLİ: Yardım danışma amaçlı sorularınızı DESTEK NLP forumuna açınız.
Çeşitli forumların içerisinde yer alan ***İSTEK*** forumlarının tümü kaldırılmış olup sadece tek forum olarak kullanıma açılmıştır. 6 aydan uzun süre cevap yazılmayan başlıklar otomatik silinecektir.
-
- Kayıtlı Üye
Tusdata klinisyen/vaka/prospektus önerisi
Klinisyende tıp bayramına özel yüzde 40 indirim var kitaplar baya indirime girmiş temel bilimlerde soru kitabı olarak ne onerebilirsiniz temel bilimler için vaka kitapları iş yapar mi sizce. Klinisyen ve vaka arasında kaldım
-
- Kayıtlı Üye
Biyokimya ve farma için vaka kitabı çok anlamsız örnek sorulara bakınca iki satır vaka vermiş (mesela vaka şu: 6 yaş erkek çocuk kurşun içeren bişey yemiş... burdan anemi mekanizmasını soruyor ya da ilaç mekanizması) soruyu direk kurşun zehirlenmesi diye vaka olmadan da sorulur yani adı vaka olsun diye böyle sorulmuş, meditus biyokimya ve farma aldım ben gayet iyi hazırlanmış kaliteli sorular var biyokimya ve farma için yeterli bence sadece kitap boyutu küçük ve sarı kağıda basılmış
Mikrobiyoloji için vaka kitabı baya iyi mikrop burdan halledilir
Fizyo ve pato için çoğu kişi klinisyen öneriyor ama yeni çıkan prospektus soru kitapları klinisyenden az kalır hiçbir yanı yok özellikle patoda vaka sayısı daha fazla yine farklı olarak fizyo ve patoda renkli basım çoğu sayfada mikroskobik görüntü soruları mevcut hem de daha ucuz, klinisyene tercih ettim ben fizyosu net daha iyi
Anatomi için çoğu kişi gibi bende soru kitabına gerek olmadığını düşünüyorum tts+deneme yeter de artar
Mikrobiyoloji için vaka kitabı baya iyi mikrop burdan halledilir
Fizyo ve pato için çoğu kişi klinisyen öneriyor ama yeni çıkan prospektus soru kitapları klinisyenden az kalır hiçbir yanı yok özellikle patoda vaka sayısı daha fazla yine farklı olarak fizyo ve patoda renkli basım çoğu sayfada mikroskobik görüntü soruları mevcut hem de daha ucuz, klinisyene tercih ettim ben fizyosu net daha iyi
Anatomi için çoğu kişi gibi bende soru kitabına gerek olmadığını düşünüyorum tts+deneme yeter de artar
-
- VIP
Hocam bence temel bilimlerde datanın soruları gereksiz. Ama indirim var değerlendirmek istiyorum derseniz klinisyen fizyoloji ve meditus biyokimya güzel kitaplar. Vaka kitaplarında da dahiliye ve küçükstajları çok beğendim pediatrisini ise beğenmedim. Temelde kendi deneyimim ve bu zamana kadar forumlarda takip ettiğim kadarıyla önerilen soru bankaları: Patoloji beyazyıldız SST(sorularla son tekrar) , Yavuz şahin farma SST, Feyyaz Akay mb sst. Yavuz şahinin biyokimyasının da oldies kısmı güzel oluyor ama goldies kısmında hocanın fazla ayrıntıya girdiğini düşünüyorum. İyi çalışmalar
-