pratisyen için en rahat yer neresidir

obidr
VIP Plus
VIP Plus

pratisyen için en rahat yer neresidir

Mesaj gönderen obidr » Cum Mar 17, 2023 9:37 pm

ism,tsm, komuta ve 112 arasında ( acil servisi tabiki dahil etmiyoruz) en rahatı, en tus çalışılabiliri sizce hangisidir?

karton_kağıt
VIP
VIP

Mesaj gönderen karton_kağıt » Cmt Mar 18, 2023 11:33 am

Tsm'de Vsd hekimligi birimi diyebilirim.

Tabi ek gorevler verilmezse :)

Kullanıcı avatarı
drshr
VIP
VIP

Mesaj gönderen drshr » Cmt Mar 18, 2023 1:08 pm

2 senedir sahada çalışan bir hekim olarak bu soruya net bir cevap bulamazsınız, sebebi de şudur; TSM diye gittiğiniz yerde joker eleman gibi ordan oraya da koşturabilirsiniz rahat da olabilirsiniz, devlet hastanesi acili diye gidersiniz evde sağlık biriminde çalışırsınız. Gittiğiniz yerde nasıl çalıştırdıkları önemli. Adının TSM İSM olmasının gerçekten bir önemi yok, bir arkadaşım sırf bu sebepten mağdur oldu, hasta bakmamak için TSM yazdı il içerisinde çalışmadığı acil kalmadı, çocuk acile verildi ardından sınır dışı görev olarak Irak görevi çıktı, TUS çalışacaksanız eğer (şahsi fikrimdir) müstafi kalın yada staj bırakın o ara çalışın TUSa , pratisyenlik çok dikkat dağıtan bir süreç, kendi şahsi tecrübelerim bu yönde , normalde 6 aya çalışırım kazanırım diye bakıyordum 2. senemi doldurucam düşünün ne kadar ertelendiğini sürecin kendi açımdan, beklenmedik şeyler çıkıyor çalışma şartlarınız değişiyor , en önemlisi mesleğe alışma süreciniz , nöbetler günlük rutininizi bozuyor, para kazanmak tatlı geliyor amannnnnn diyesiniz geliyor vs vs. gider yani, TUS düşünen adamın pratisyenlik yaparken de çalışırım düşüncesini riskli buluyorum gereksiz bir fantezi , yapan çok arkadaşım var, ben de hali hazırda bir pratisyen olarak bir kaza bela olmazsa Nisan tusunda atanacak gibi duruyorum ama hayatımdan yoktan yere 1.5- 2 sene gitti , e tecrü oldu mu evet epey şey öğrendim ama gerek var mıydı diye sorarsanız yoktu bence, o yüzden dişinizi sıkın 6 ay oturun çalışın kazanın uğraşmayın böyle şeylerle . TAMAMEN KENDİ ŞAHSİ FİKİRLERİMDİR .

Kullanıcı avatarı
maxian
VIP
VIP

Mesaj gönderen maxian » Pzr Mar 19, 2023 12:08 am

Sıfır nüfuslu aile hekimliği birimine geçin, tus çalışın hocam.